13. června 2011

Re-Pika 4: VS Misty

Zdá se, jako by prokletí, které ukončilo původní Pikalocke už v počátku, usedlo i na Re-Pika. Ani nevím kde začít... Vše se to seběhlo neuvěřitelně rychle. Potom, co mě opustili Zombika, Kareta a Topýr jsem myslel, že jsem připravený na nejhorší, ale opak byl pravdou. Následovala Jama, která nezvládla souboj se zákeřným trenérem. Poté na mírnou neopatrnost doplatil Alexandr. A nakonec padly i mé dva nejnovější přírůstky - Kong a Otesánek. Jediným přeživším ceruleanského masakru se stal Brambo...

Ve strachu o svého posledního pokémona a o celé své dobrodružství jsem použil jeden ze mnou nalezených moonstones a nechal Bramba předčasně vyvinout a s jeho pomocí zamířil na místo naší poslední naděje. Doposud nenavštívenou Route 25. Zde se nám podařilo odchytit oddishe, který dostal jméno Brokolvice a stal se novým členem mého nedobrovolně zredukovaného týmu. Už v trochu lepší náladě jsme dorazili až na mys, kde se nám opět kdosi pokoušel něco vnutit. S trochu štěstí vyměním ony jízdenky na loď za něco užitečného.

Pak už zbývala jediná další zastávka - místní gym. Naštěstí se Brokolvice s její typovou výhodou ukázala jako skvělá zbraň proti Misty. Bez Brambovy pomoci vyčistila celý vodní gym na jeden zátah. Další odznak je náš!

S nově utvořeným pevným jádrem týmu jsme se vydali směrem na Vermilion a vše, co se nám postavilo do cesty jsme nemilosrdně zlikvidovali. Teď už se žádné další předchozí chyby opakovat nebudou. Titul šampiona bude můj!


BRAMBO (nidoking) L: 23
Thrash, Double Kick, Poison Sting, Horn Attack

BROKOLVICE (oddish) L: 20
Absorb, Sleep Powder, Stun Spore, Poisonpowder


Mrtví:
KONG (mankey 12), ALEXANDR (sandshrew 13), OTESANEK (belsprout 15), JAMA (rattata 16), MUSKATYR (caterpie 5), ZOMBIKA (pikachu 11), KARETA (pidgey 16), TOPYR (zubat 12)

Žádné komentáře:

Okomentovat